Besplatna dodjela dodatnih posuda iznajmljivačima

Pozivaju se korisnici koji se bave uslugom pružanja smještaja na području Grada Vodica i Općine Tribunj da, ukoliko imaju potrebe za većim brojem posuda u turističkoj sezoni, mogu preuzeti dodatnu besplatnu posudu za miješani komunalni otpad veličine 80, 120 ili 240 litara.

Pravo na dodjelu dodatne besplatne posude imaju svi koji su ispunili izjavu o načinu korištenja javne usluge te nemaju evidentiranog duga prema LEĆ d.o.o. više od 180 dana.

Posude će se dijeliti do isteka zaliha, svakog petka od 12,00 – 14,00 sati na adresi Put Gaćeleza 3/b (garaža LEĆ).

Obavijest o prikupljanju miješanog komunalnog otpada, biorazgradivog komunalnog otpada i reciklabilnog komunalnog otpada

Davatelj javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada LEĆ d.o.o.  objavljuje raspored prikupljanja otpada za 2019. godinu. Obavijest o prikupljanju miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog komunalnog otpada dostaviti će se korisnicima usluge i na kućne adrese.

Obavijest zainteresiranim ponuditeljima

LEĆ d.o.o., svim zainteresiranim ponuditeljima u postupku nabave usluge osiguranja imovine i osoba, objavljuje podatak koji nedostaje u Troškovniku kasko osiguranja pod retkom 7. - nosivost za radno vozilo  ŠI 938 AD  14000 kg.

Jednostavna nabava usluge osiguranja

Leć d.o.o. objavljuje upit za prikupljanje ponuda u postupku nabave usluge osiguranja, krajnji rok za dostavu ponuda je 27. prosinca 2018. godine do 12:00 sati.

Prodaja materijala

LEĆ d.o.o. oglašava prodaju materijala

1 - 5 / 148 Slijedeća >